DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur regio Friesland

Heeft u, bijvoorbeeld als consultant of trainer, elke dag meerdere afspraken door het hele land? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

   • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
   • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.
   • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
   • Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Boek online uw eigen directiechauffeur in Friesland

Het uurtarief voor een directiechauffeur is €43,10 excl. BTW. Daarnaast kunnen wij u optioneel een aanvullende verzekering aanbieden voor slechts 0,50 per uur extra. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met directiechauffeur vanuit Friesland. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens! U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor reserveringen of meer informatie over een directiechauffeur in Friesland.

OFFERTE AANVRAGEN